Balayage

Op zoek naar een prachtige balayage ?

Als je graag een prachtig kapsel wil met schitterende kleuraccenten, dan heb je vanzelfsprekend verschillende opties. Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld highlights, babylights of ombre in je haar te laten aanbrengen. Vaak is het in dit geval wel te zien dat je het echt geverfd hebt. Wil je nu wel je haar mooi laten kleuren, maar ook zorgen voor een natuurlijk effect? Dan is een balayage echt iets voor jou! Met deze fraaie techniek worden de mooiste kleurnuances in je haar aangebracht die niet alleen perfect passen bij je natuurlijke haarkleur maar ook precies op jouw gezicht en je uitstraling zijn afgestemd. Ik zet je graag in het zonnetje door je te voorzien van een schitterende bayalage!

Wat houdt de balayage behandeling precies in?

Balayage is een prachtige techniek om het haar te verven, waarbij de natuurlijke look centraal staat. De term ‘balayage’ komt van een Franse term die ‘veeg’ betekent en geeft dus eigenlijk al aan hoe de verf wordt aangebracht: in subtiele vegen. De verf wordt niet vanaf de hoofdhuid, maar een stuk lager in het haar aangebracht en ook de lokken om je gezicht heen worden voorzien van een mooie tint. Op deze manier ontstaat er een prachtige schakering van zowel lichte als donkere tinten, waardoor het lijkt alsof je haar door de zon is gekust.
Bij het aanbrengen van de balayage zorg ik voor een perfecte, op jou afgestemde behandeling waardoor jouw persoonlijke look volledig tot zijn recht komt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de ombre-look maakt de balayage gebruik van veel meer verschillende kleurnuances, waardoor je kapsel volledig naturel oogt. Bovendien zijn de kleurverschillen bij een balayage veel subtieler, waardoor bijvoorbeeld uitgroei veel minder snel zichtbaar wordt.

Ga voor een balayage behandeling!

Het mooie van de balayage behandeling is dat het eigenlijk bij iedereen prachtig past. Het maakt dus niet uit of je nu donker of licht en lang of juist kort haar hebt, na jouw balayage behandeling zal jij werkelijk stralen. Laat je verwennen met een heerlijke en supermooie behandeling. Voor je het weet, loop je vervolgens stralend het huis uit met je prachtige nieuwe kapsel!


Work Space

Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden

Balayage

Alles is mogelijk

Het maakt ons niet uit of je langskomt om simpelweg je haar wat bij te laten punten of juist een permanent te laten zetten, om een prachtige nieuwe kleur te laten aanbrengen of om een feest- of zelfs bruidskapsel te laten creëren.

Ja echt alles!

Werkelijk geen enkele haarwens van jou is ons te gek. Ook het laten extensions van is een mogelikheid!

Kom eens gezellig langs

We nodigen je graag uit in onze kapsalon in Leeuwarden centrum om onze kwaliteiten te laten zien!