Extensions

Extensions laten zetten? Dat kan!

Het leuke van kapsels is dat je er mee kunt blijven variëren en dus iedere keer weer een nieuwe coupe kan nemen waarvan je op dat moment vindt dat dit het beste bij je past. Heb je prachtige lange lokken, maar besluit je om toch eens voor een vlot kort kapsel te gaan? Dan is de oplossing natuurlijk heel makkelijk: laat één van de topkappers van de Haarstilist in Leeuwarden er de schaar in zetten en jouw look helemaal om toveren in één enkele knipbeurt. Het wordt wat lastiger wanneer je juist van een kort kapsel naar een prachtige lange bos met haar wilt gaan. In dat geval is het goed om te weten dat er bij de Haarstilist werkelijk geen enkel haarprobleem is dat onze zeer ervaren en uiterst professionele medewerkers niet voor je kunnen oplossen. Is jouw keuze dus gevallen op een langer kapsel dan je nu hebt? Kies dan simpelweg voor extensions!

Extensions zijn een prachtige makeover voor je haar!

Het aanbrengen van hairextensions is een hele mooie manier om tijdelijk de lengte en de kleur van je haar helemaal aan te passen. Heb je van jezelf niet zo’n hele volle bos met haar, maar lijkt het je mooi om hier toch voor te zorgen? Met behulp van extensions zorg je snel voor extra volume in je kapsel. Heel mooi is het om dit op een onopvallende manier te doen, door te kiezen voor extensions in je eigen haarkleur. Wil je liever lekker opvallen met een schitterende felle kleur in je haar? Ga dan voor extensions in bijvoorbeeld paars, roze of blauw en trek alle aandacht naar je toe! Er zijn diverse manieren waarop de Haarstilist de extensions in je haar kan aanbrengen en ook kun je kiezen uit verschillende soorten haarstructuren. Bij de Haarstilist vind je dus altijd de meest prachtige haar extensions die perfect bij jouw passen!

Zijn haar extensions geschikt voor iedereen?

Wanneer je prachtige extensions van hoge kwaliteit in je haar wilt laten zetten ga je natuurlijk eerst even langs bij één van onze topkappers van de Haarstilist, die samen met jou bekijkt of jouw haar geschikt is om er hairextensions in aan te brengen. Het is namelijk zo dat de extensions niet zomaar in elk haar te bevestigen zijn. Heb je bijvoorbeeld last van haar dat heel snel breekt, dan zal je begrijpen dat extensions in dit geval geen goede oplossing zijn. Op deze manier zou het haar alleen nog maar sneller afbreken en dit wil je natuurlijk voorkomen. Vanzelfsprekend vinden we voor jou en je haar altijd de meest prachtige keuzes, dus kom zeker eens langs voor een passend advies. Bekijk ook onze mogelijkheden voor prachtig balayage haar, waarmee jij overal het zonnetje in huis bent!


Ga voor prachtige Extensions!

Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden

Kapsalons Leeuwarden

Alles is mogelijk

Het maakt ons niet uit of je langskomt om simpelweg je haar wat bij te laten punten of juist een permanent te laten zetten, om een prachtige nieuwe kleur te laten aanbrengen of om een feest- of zelfs bruidskapsel te laten creëren.

Ja echt alles!

Werkelijk geen enkele haarwens van jou is ons te gek.

Kom eens gezellig langs

We nodigen je graag uit in onze kapsalon in Leeuwarden centrum om onze kwaliteiten te laten zien!