Gezonde vleesvervangers

Gezonde vleesvervangers

peulvruchten

Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een eiwit- en vezelboost aan uw dieet toe te voegen, overweeg dan om peulvruchten aan uw maaltijden toe te voegen. De meeste supermarkten hebben een verscheidenheid aan ingeblikte en gedroogde peulvruchten. Gedroogde bonen moeten een nacht in water op kamertemperatuur worden geweekt, en hoe langer ze weken, hoe sneller ze koken en hoe gelijkmatiger ze koken. Als alternatief kunt u een pond gedroogde bonen een tot vier uur in een pan met water koken.

Hoewel je eiwitten, zink en ijzer uit rundvlees kunt halen, bieden goedkope peulvruchten dezelfde voedingsstoffen en zijn ze duurzamer voor het milieu dan vlees. Bovendien bevatten peulvruchten veel vezels, een essentiƫle voedingsstof die vlees mist. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat het eten van meer peulvruchten in verband wordt gebracht met een verminderd risico op hartaandoeningen en andere ziekten. Als u wilt zien hoeveel eiwitten, vezels en andere voedingsstoffen u kunnen leveren, kunt u overwegen peulvruchten aan uw dieet toe te voegen.

De voordelen van het vervangen van vlees door peulvruchten zijn talrijk, waaronder het milieu, de menselijke gezondheid en de landbouw. In een recent onderzoek deed een panel van consumenten een onderzoek naar de voedingswaarde van peulvruchten en vlees. Uit het onderzoek bleek dat de perceptie van de meeste consumenten van vlees verband hield met de populariteit, aantrekkelijkheid en smaak ervan. Desondanks waren de meeste consumenten zich bewust van de milieu-impact van vleesproductie, evenals de gezondheidsvoordelen van LPL. Ze besteedden ook aandacht aan het land van herkomst, dat een belangrijke factor was bij de beslissing van veel consumenten.

Voor meer info klik je deze site aan: valledelsole.nl

Published by