Kapper

Kapper in Leeuwarden gezocht? De beste kappers vind je bij ons!

Hoi! Leuk dat je hier bent! Je zocht naar een Kapper in Leeuwarden? Waar ben je precies naar op zoek? De beste kapper in Leeuwarden? Dan ben je hier namelijk aan het goede adres. Een bezoekje aan de kapper is meer dan alleen gaan zitten en snel je haar laten knippen. Het kappersvak is een specialisme waarbij persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Elk persoon heeft een ander haartype en daarom vergt een professionele kappersbehandeling een behandeling op maat. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie wordt jou haar verzorgt en gestyled.

Een kapper met persoonlijke aandacht

Je bent er vast wel mee bekend. Je ziet een leuk kapsel op instagram, je laat de foto aan de kapper zien en je zegt; zo wil ik het geknipt hebben! Bijvoorbeeld een balayage of extensions. Na de kappersbehandeling vraagt de kapper aan je; en wat vind je er van? Uhmmm, ja leuk! Maar eigenlijk denk je; het lijkt er niet eens op! En daarom ben je wellicht op zoek naar een nieuwe kapper en zocht je naar kapper in Leeuwarden. Om tot jouw droomkapsel te komen moet er goed gekeken worden naar je haartype, natuurlijke kleur en valling. Vervolgens moet er stapsgewijs richting jouw droomkapsel geknipt worden met telkens tussentijds de vraag hoe jij het graag wilt.

Een kapper in Leeuwarden met alleen echte professionals

Voor het creëren van een droomkapsel moet je bij een echte professionele kapper of kapster zijn. Is dat waar je naar op zoek bent? Een kapper  met passie voor het vak? Een kapper die alleen werkt met verzorging- en stylingproducten van de hoogste kwaliteit? Werkachtig in een kapsalon in Leeuwarden? Ja, wij weten precies wie jij zoekt!


Work Space

Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden

Kapper

Alles is mogelijk

Het maakt ons niet uit of je langskomt om simpelweg je haar wat bij te laten punten of juist een permanent te laten zetten, om een prachtige nieuwe kleur te laten aanbrengen of om een feest- of zelfs bruidskapsel te laten creëren.

Ja echt alles!

Werkelijk geen enkele haarwens van jou is ons te gek.

Kom eens gezellig langs

We nodigen je graag uit in onze kapsalon in Leeuwarden centrum om onze kwaliteiten te laten zien!