Olaplex

Laat je gekleurde haar weer stralen met de olaplex behandeling

Veel vrouwen die hun haar (regelmatig) kleuren, hebben beschadigde lokken. Ondanks de kleur in het haar, ziet hun kapsel er dof uit. Heb jij hier ook last van? Dan kun je jouw haar weer laten stralen door een olaplex behandeling te ondergaan. Meer over deze behandeling, lees je op deze pagina

Wat is olaplex?

Olaplex is een chemische verbinding die ontdekt is door Dr. Craig Hawker en Dr. Eric Pressly. Dit zijn geen kappers, maar doctoren op het gebied van materiaalkunde en chemie. De chemische verbinding die deze twee doctoren ontdekten, herstelt kapotte verbindingen in het haar. Deze kapotte verbindingen worden ook wel breuken genoemd.

Je krijgt breuken in je haar door het gebruik van chemische producten en het ondergaan van bepaalde chemische behandelingen. Zo krijg je ook breuken in je haar als je je haar laat kleuren. Doet de kapper deze chemische verbinding echter bij de verf, dan gebeurt dit niet. Dit betekent dat je jouw haar kunt laten kleuren, zonder dat je haar kapot gaat door de behandeling.

Het resultaat van de olaplex behandeling is fenomenaal. Je haar is niet alleen zachter, maar glanst bovendien meer. Daar komt nog bij dat de structuur van je haar diep hersteld wordt door de chemische verbinding van Dr. Craig Hawker en Dr. Eric Pressly. Hierdoor valt je haar veel gemakkelijker in het juiste model.

Stralend gekleurd haar? Kies voor olaplex!

Wil je jouw haar dolgraag (blijven) kleuren, maar voel je je onzeker door de doffe gloed van jouw coupe? Onderga dan een olaplex behandeling en je kapsel krijgt een flinke make-over. Je haar is niet alleen glanzender en zachter, maar zit bovendien veel mooier, sneller en gemakkelijker in model. Na deze behandeling heb je geen ‘bad hair days’ meer, maar zit je haar altijd goed.


Work Space

Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden
Kapper Leeuwarden

Olaplex

Alles is mogelijk

Het maakt ons niet uit of je langskomt om simpelweg je haar wat bij te laten punten of juist een permanent te laten zetten, om een prachtige nieuwe kleur te laten aanbrengen of om een feest- of zelfs bruidskapsel te laten creëren.

Ja echt alles!

Werkelijk geen enkele haarwens van jou is ons te gek. Ook het laten extensions van is een mogelikheid!

Kom eens gezellig langs

We nodigen je graag uit in onze kapsalon in Leeuwarden centrum om onze kwaliteiten te laten zien!